Stadstuin ontwerpen Utrecht

Jouw vertrouwde partner voor stadstuinontwerpen in Utrecht! Veenboer tuinarchitectuur is een specialist met bijna 10 jaar ervaring als professioneel tuinontwerpburo. Dankzij mijn creatieve oplossingen breng ik oude en verouderde stadstuinen weer in perfecte vorm, stijl en levendige orde. Dit doe ik door unieke en stijlvolle tuinontwerpen te schetsen die op jouw wensen zijn afgestemd. Indien gewenst kan ik jouw droomtuin ook realiseren door samen te werken met verschillende hoveniers. Het hele project wordt onder mijn supervisie uitgevoerd, dus je weet met wie je moet praten.

Persoonlijke stadstuin ontwerpen in Utrecht

Het hebben van een persoonlijke stadstuin is een perfecte manier van wonen, genieten en ontspannen in het verfrissende comfort van de natuur. Het geeft extra ruimte en waarde aan jouw buitenleven. Denk aan het genieten van een heerlijk diner of een kopje koffie met vrienden en familie op deze geweldige plek. Klinkt dat interessant? Terecht. Maar je kunt jouw stadstuin in Utrecht zeker nog veel leuker maken. Mijn creatieve stadstuin ontwerpen kunnen je daarbij helpen.
Zo kan ik bezig zijn met het ontwerpen van waterelementen, (zwem)vijvers, beplantingsplannen, vaste planten borders, jaarrond beplantingen, daktuinen, geveltuinen, terrassen, bestratingen, erfafscheidingen, voortuinen, achtertuinen, gezinstuinen, stadstuinen, balkons, dakterrassen, moestuinen, eetbare tuinen, voedselbossen, bergingen of schuren, tuinkamers, binnentuinen en patio’s.
Dit is ook een stap om Nederland groen en volledig duurzaam te maken.

Stadstuin ontwerpen Utrecht

Stadstuin ontwerpen op maat in Utrecht

Ik werk in twee stappen: eerst maak een voorlopig ontwerp, dit wordt gepresenteerd en besproken met de klant. Vervolgens maak ik een definitief ontwerp dat kan worden aangelegd door een geselecteerde hovenier. Zo worden ook jouw wensen doorgenomen en wordt jouw droomtuin op professionele wijze gerealiseerd.

Interesse? Offerte aanvragen?

Veenboer tuinarchitectuur staat klaar om voor bewoners van Utrecht een mooie en aansprekende stadstuin te realiseren. Niet alleen voor particulieren, maar ik upgrade ook zakelijke stadstuinen. Heb je interesse in mijn stadstuin ontwerpen en -renovaties? Neem dan vandaag nog contact op! Lees ook onze blog!

Stadstuin ontwerpen Utrecht

Stadstuin ontwerpen Utrecht