Tuin laten ontwerpen

Jouw tuin laten ontwerpen? Veenboer Tuinarchitectuur is een professioneel tuinontwerpbureau met jarenlange ervaring in het ontwerpen van mooie en aangelegde stadstuinen. 

Stadstuin laten ontwerpen

Het realiseren van een stadstuin is een specialiteit van Veenboer Tuinarchitectuur en kan zowel op particuliere als zakelijke tuinen worden toegepast. Onderdelen die in deze stadstuinen gerealiseerd kunnen worden: waterelementen, (zwem)vijvers, beplantingsplannen, vaste planten borders, jaarrond beplantingen, daktuinen, geveltuinen, terrassen, bestratingen, erfafscheidingen, voortuinen, achtertuinen, gezinstuinen, stadstuinen, balkons, dakterrassen, moestuinen, eetbare tuinen, voedselbossen, bergingen of schuren, tuinkamers, binnentuinen en patio’s. Wil jij zo snel mogelijk met jouw vrienden en familie relaxen in jouw prachtige tuin? Schakel mij dan vandaag nog in voor de realisatie van jouw droomstadstuin!

“De aanpak van Lars is het bewijs dat 1 en 1 , 3 kan zijn. Als opdrachtgevers hadden we geen beter resultaat kunnen wensen.”

Kirstin op t Veld

“Lars is een enthousiaste, betrokken tuinarchitect die onze wensen heeft vertaald in een prachtig tuinontwerp.”

Bart ten Huurne

“We hebben in de nazomer al zeer genoten van de tuin. De verlichting is echt heel sfeervol en de bank is ons lievelingsplekje geworden (ontbijtje in de zon met de hele familie op de bank)”

Mariëtte de Haan

“Hartelijk dank voor het ontwerp! We zijn er erg enthousiast over. Fijn dat het nog op zo’n korte termijn tot een ontwerp konden komen.”

Harald en Eveline

Jouw tuin volledig op maat gemaakt

Als vriendelijk tuinontwerpbureau staat Veenboer altijd open voor de wensen en ideeën van de klant. In de eerste fase wordt er een voorlopig ontwerp gecreëerd, dit wordt gepresenteerd en besproken met de klant. In de tweede fase wordt er een definitief ontwerp van de tuin gemaakt, dat kan worden aangelegd door een geselecteerde hovenier met wie er wordt samengewerkt.

Laat Lars ook jouw tuin ontwerpen!

Interesse in de diensten voor tuinontwerpen in Utrecht? Een offerte nodig? Neem vandaag nog contact op zonder enige aarzeling! Lees ook onze blog voor interessante artikelen.