Stadstuin Utrecht

Veenboer Tuinarchitectuur, gespecialiseerd tuinontwerpbureau, maakt zich tot jouw vertrouwde partner voor het ontwerpen van stadstuinen in Utrecht.

Laat de stadstuin van je dromen ontwerpen

Ik, Lars Veenboer, ben sinds 2003 actief bezig met tuinontwerpen en heb daardoor de expertise om op effectieve en efficiënte wijze de stadstuin van jouw dromen te realiseren. Dankzij mijn creatieve oplossingen breng ik verouderde stadstuinen weer in perfecte vorm en stijl. Dit doe ik door tuinontwerpen te schetsen die op jouw wensen zijn afgestemd, die gerealiseerd worden door hoveniers waarmee ik nauw samenwerk. Om een no-nonsenseaanpak te garanderen, houd ik persoonlijk toezicht op het gehele proces.

“De aanpak van Lars is het bewijs dat 1 en 1 , 3 kan zijn. Als opdrachtgevers hadden we geen beter resultaat kunnen wensen.”

Kirstin op t Veld

“Lars is een enthousiaste, betrokken tuinarchitect die onze wensen heeft vertaald in een prachtig tuinontwerp.”

Bart ten Huurne

“We hebben in de nazomer al zeer genoten van de tuin. De verlichting is echt heel sfeervol en de bank is ons lievelingsplekje geworden (ontbijtje in de zon met de hele familie op de bank)”

Mariëtte de Haan

“Hartelijk dank voor het ontwerp! We zijn er erg enthousiast over. Fijn dat het nog op zo’n korte termijn tot een ontwerp konden komen.”

Harald en Eveline

Stadstuin in Utrecht laten ontwerpen

Het hebben van een stadstuin waarin jij je prettig voelt is erg belangrijk. Zo kan de één een plekje met veel natuur willen, terwijl de ander liever een strakke, moderne tuin wil. Daarom heb ik veel onderdelen die in jouw stadstuin gerealiseerd kunnen worden, zoals: waterelementen, (zwem)vijvers, beplantingsplannen, vaste planten borders, jaarrond beplantingen, daktuinen, geveltuinen, terrassen, bestratingen, erfafscheidingen, voortuinen, achtertuinen, gezinstuinen, stadstuinen, balkons, dakterrassen, moestuinen, eetbare tuinen, voedselbossen, bergingen of schuren, tuinkamers, binnentuinen en patio’s.

Neem vandaag nog contact met mij op om jouw stadstuin te verbeteren. Dit is tevens een stap in de richting van een initiatief voor een duurzaam en groen Nederland.

Tuinontwerp stadstuin Utrecht

Het tuinontwerp bij Veenboer Tuinarchitectuur begint met twee stappen: ik maak eerst een voorlopig ontwerp, dat wordt gepresenteerd en besproken met de klant. Vervolgens maak ik een definitief ontwerp dat kan worden aangelegd door een geselecteerde hovenier.

Ben je geïnteresseerd in mijn diensten voor stadstuinrenovatie in Utrecht? Heb je een offerte nodig? Bel mij vandaag nog op!

Neem ook een kijkje op mijn blog, daar lees je hoe Veenboer Tuinarchitectuur te werk gaat en andere interessante artikelen die voor jou relevant kunnen zijn.