Stadstuin Utrecht

Jouw vertrouwde realisatie voor een stadstuin in Utrecht! Veenboer tuinarchitectuur is een gespecialiseerd tuinontwerpburo, dat actief is sinds 2003. Dankzij mijn jarenlange ervaring in het tuinontwerpen, heb ik de expertise om op effectieve en efficiënte wijze de stadstuin van je dromen te realiseren. Dit doe ik door unieke en moderne lay-outs van jouw gewenste tuinlandschappen te schetsen, die ook door verschillende hoveniers met wie ik samenwerk kunnen worden gerealiseerd.
Bovendien houd ik persoonlijk toezicht op het gehele proces om een no-nonsenseaanpak te garanderen. Ook zorg ik ervoor dat jouw opgewaardeerde stadstuin in een korte tijd wordt opgeleverd met uitgebreide functionaliteiten.

Natuurlijke stadstuin in Utrecht

Een stadstuin is een bekende plek om de rust en het comfort van de natuur te voelen. Dus wil jij met jouw vrienden en familie ontspannen op deze prachtige plek, onder het genot van een heerlijk diner of kopje koffie? Absoluut! Dus neem vandaag nog contact met mij op voor het verbeteren van het beeld en de kwaliteit van jouw stadstuin in Utrecht. Dit is tevens een stap in de richting van een initiatief voor een duurzaam en groen Nederland.

stadstuin Utrecht

Tuinontwerp voor jouw stadstuin Utrecht

Het tuinontwerpen bij Veenboer tuinarchitectuur begint met twee stappen: ik maak eerst een voorlopig ontwerp, dit wordt gepresenteerd en besproken met de klant. Vervolgens maak ik een definitief ontwerp dat kan worden aangelegd door een geselecteerde hovenier.

Zo kan ik mij bezighouden met het ontwerpen van: waterelementen, (zwem)vijvers, beplantingsplannen, vaste planten borders, jaarrond beplantingen, daktuinen, geveltuinen, terrassen, bestratingen, erfafscheidingen, voortuinen, achtertuinen, gezinstuinen, stadstuinen, balkons, dakterrassen, moestuinen, eetbare tuinen, voedselbossen, bergingen of schuren, tuinkamers, binnentuinen en patio’s.

Klaar om jouw droomtuin te ontwerpen in Utrecht

Ben je geïnteresseerd in mijn dienst voor stadstuinrenovatie in Utrecht? Heb je een offerte nodig? Bel mij vandaag nog op!

Neem ook een kijkje op onze blog, daarin lees terug hoe we te werk gaan en lees je interessante artikelen.

Stadstuin Utrecht

Stadstuin Utrecht