Tuinontwerp Utrecht

Een tuin is iets persoonlijks, iedere tuin straalt dan ook weer een eigen charme uit. Het is alleen wel zo dat niet iedereen weet hoe je nu eigenlijk een tuin in moet richten. Wat voor planten zijn er nodig? Is het leuk als er een zit plek wordt gemaakt in de tuin en wat voor meubels heb ik dan allemaal nodig? Dit zijn allemaal vragen die bij je op kunnen komen als je besluit om jouw tuin eens onder handen te nemen. Een goede oplossing om van al deze problemen af te zijn is om te kiezen voor een Tuinontwerp uit Utrecht. Wij gaan samen met jou kijken wat nu eigenlijk het plan moet zijn om die tuin eens helemaal om te toveren.

Tuinontwerp Utrecht – Veel persoonlijke aandacht

Een ding is voor ons het allerbelangrijkst, dat is dat jij uiteindelijk blij bent met je tuin. Een tuin is een plek waar je even helemaal tot jezelf kan komen. Of je dit nu wilt doen door in het zonnetje te liggen, of door een boekje te lezen in de schaduw, ieder heeft zo zijn eigen idee over hoe een perfecte tuin er uit hoort te zien. Hier houden wij rekening mee, samen gaan we kijken wat jij nu precies in gedachten hebt als ‘droomtuin’. We zetten alle wensen en opmerking even op een rijtje, vervolgens kunnen we aan de slag gaan om de tuin onder handen te nemen.

We gaan dan vervolgens aan de slag om een schets te maken. Zo kun je zien hoe het er in globale lijnen uit zou gaan zien. Hier kun je natuurlijk nog op of aanmerkingen aan geven. Als het allemaal klopt dan gaan we verder met een voorlopig ontwerp. Hier begint het ontwerp al echt vorm te krijgen, na het voorlopige ontwerp is er uiteraard weer de mogelijkheid om het samen even te bekijken. Het geheel eindigt met het beslissende ontwerp. Als je wilt dan kunnen we een offerte opstellen voor het maken, de kleinere klusjes kunnen door ons uitgevoerd worden. Voor de grotere klussen halen we er meestal gerespecteerde hoveniers bij.

Een unieke tuin bij Tuinontwerp Utrecht

Je kunt dus bij ons terecht voor een persoonlijke tuin transformatie. Zo heb je binnen no time een tuin waar je je helemaal in thuis voelt. Het kan zijn dat je wat meer informatie wilt hebben voordat je een keuze maakt. Dit kan natuurlijk, je kunt dan ook eens even rustig een kijkje nemen op onze website: veenboertuinarchitectuur.nl. Hier hebben we voorbeeldjes staan van projecten die zodat je precies kan zien hoe wij nu eigenlijk te werk gaan. Mochten we jou nu al overtuigd hebben of wil je persoonlijk vragen stellen, bel dan naar 06-41464924. Hopelijk zien we jou snel langskomen. Maak de stap en kies voor een unieke tuin!