Tuinontwerp Utrecht

Als vriendelijk tuinontwerpbureau in Utrecht staat Lars altijd open voor de wensen en ideeën van de klant. In de eerste fase wordt er een voorlopig tuinontwerp gecreëerd. Dit wordt gepresenteerd en besproken. In de tweede fase wordt er een definitief ontwerp van de tuin gemaakt, dat kan worden aangelegd door een geselecteerde hovenier met wie er wordt samengewerkt.

Laat ook jouw droomtuin ontwerpen

Een tuin is iets persoonlijks, zo straalt iedere tuin ook zijn eigen charme uit. Veel mensen weten niet hoe je een tuin het best kunt inrichten. Wat voor planten zet ik neer? Is het leuk om een zitplek te maken? Welke meubels heb ik daarvoor nodig? Dit zijn allerlei vragen die bij je op kunnen komen. De ideale oplossing is kiezen voor een Tuinontwerper in Utrecht. We gaan samen kijken wat er nodig is om jouw tuin om te toveren in je droomtuin.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld waterelementen, (zwem)vijvers, beplantingsplannen, vaste planten borders, jaarrond beplantingen, daktuinen, geveltuinen, terrassen, bestratingen, erfafscheidingen, voortuinen, achtertuinen, gezinstuinen, stadstuinen, balkons, dakterrassen, moestuinen, eetbare tuinen, voedselbossen, bergingen of schuren, tuinkamers, binnentuinen en patio’s realiseren. 

“De aanpak van Lars is het bewijs dat 1 en 1 , 3 kan zijn. Als opdrachtgevers hadden we geen beter resultaat kunnen wensen.”

Kirstin op t Veld

“Lars is een enthousiaste, betrokken tuinarchitect die onze wensen heeft vertaald in een prachtig tuinontwerp.”

Bart ten Huurne

“We hebben in de nazomer al zeer genoten van de tuin. De verlichting is echt heel sfeervol en de bank is ons lievelingsplekje geworden (ontbijtje in de zon met de hele familie op de bank)”

Mariëtte de Haan

“Hartelijk dank voor het ontwerp! We zijn er erg enthousiast over. Fijn dat het nog op zo’n korte termijn tot een ontwerp konden komen.”

Harald en Eveline

Tuin laten ontwerpen in Utrecht

Bij Veenboer Tuinarchitectuur is één ding het allerbelangrijkst, dat jij uiteindelijk blij bent met je tuin. Een tuin is een plek waar je even helemaal tot jezelf kan komen, door in het zonnetje te liggen, of een boek te lezen in de schaduw, ieder heeft zo zijn eigen voorkeur. We zetten alle wensen en opmerkingen op een rijtje, en vanuit hier ga ik een schets maken.

Op de schets is in grote lijnen te zien hoe het er uiteindelijk uit gaat zien. Na op- of aanmerkingen ga ik verder met een voorlopig ontwerp. Nu begint het allemaal echt vorm te krijgen. Na bevestiging eindigen we met het beslissende ontwerp. Er wordt een offerte opgesteld en samen met gerespecteerde hoveniers maken we jouw droomtuin tot realiteit.

Laat Lars Veenboer ook jouw tuin ontwerpen

Je kunt bij ons terecht voor een persoonlijke tuintransformatie. Zo heb je binnen no time een tuin waar je je helemaal thuis voelt. Het kan natuurlijk zo zijn dat je wat meer informatie wil hebben voordat je een keuze maakt. Neem rustig een kijkje verder op onze website. Zo kun je eerdere projecten van Veenboer Tuinarchitectuur bekijken en zien hoe ik te werk ga. Wil je persoonlijk vragen stellen, bel dan naar 06-41464924. Zet de stap voor een unieke tuin!