Tuinarchitect in Utrecht

Lars Veenboer is een tuinarchitect met jarenlange ervaring in het creëren van nieuwe, stijlvolle en fraaie tuinen. Voor een professioneel tuinontwerpbureau in Utrecht ben je bij Lars aan het juist adres. 

Al 15 jaar dé tuinarchitect van Utrecht & omstreken!

Als doorgewinterde tuinarchitect bied ik verschillende diensten aan. Van het schetsen van unieke en moderne lay-outs voor jouw gewenste tuinlandschappen tot het daadwerkelijk aanleggen van jouw droomtuin in samenwerking met hoveniers. Of je nu op zoek bent naar een loungetuin, meer groen wilt of een totale transformatie van je tuin wenst, Veenboer tuinarchitectuur staat klaar om je te helpen. Niet alleen in Utrecht bied ik mijn diensten als tuinarchitect aan, maar ook in omliggende gebieden. Neem vandaag nog contact op en geniet binnenkort van een prachtige tuin waar je heerlijk kunt ontspannen tijdens de zomerse dagen.

“De aanpak van Lars is het bewijs dat 1 en 1 , 3 kan zijn. Als opdrachtgevers hadden we geen beter resultaat kunnen wensen.”

Kirstin op t Veld

“Lars is een enthousiaste, betrokken tuinarchitect die onze wensen heeft vertaald in een prachtig tuinontwerp.”

Bart ten Huurne

“We hebben in de nazomer al zeer genoten van de tuin. De verlichting is echt heel sfeervol en de bank is ons lievelingsplekje geworden (ontbijtje in de zon met de hele familie op de bank)”

Mariëtte de Haan

“Hartelijk dank voor het ontwerp! We zijn er erg enthousiast over. Fijn dat het nog op zo’n korte termijn tot een ontwerp konden komen.”

Harald en Eveline

Wat kun je verwachten van een tuinarchitect in Utrecht?

Om als tuinarchitect voor iedereen zijn of haar ‘perfecte’ tuin te realiseren, ga ik met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Voorbeelden van onderdelen die in stadstuinen kunnen worden gerealiseerd zijn: waterelementen, (zwem)vijvers, beplantingsplannen, vaste planten borders, jaarrond beplantingen, daktuinen, geveltuinen, terrassen, bestratingen, erfafscheidingen, voortuinen, achtertuinen, gezinstuinen, stadstuinen, balkons, dakterrassen, moestuinen, eetbare tuinen, voedselbossen, bergingen of schuren, tuinkamers, binnentuinen en patio’s. 

Om een beeld te krijgen van het eindresultaat maken wij een schets. Hier is nog alle ruimte voor aanpassingen. Na het verwerken van de opmerkingen zullen wij een voorlopig ontwerp maken en gaan we de tweede fase in. We zullen een offerte maken voor de tuin. De kleinere klusjes kunnen door ons gedaan worden, voor de grote klussen werken we meestal samen met hoveniers die precies weten hoe ze de tuin onder handen moeten nemen.

Architect voor jouw tuin nodig?

Het realiseren van een stadstuin is een specialiteit van Veenboer tuinarchitectuur en kan zowel op particuliere als zakelijke tuinen worden toegepast. Het gaat om  een bijzondere combinatie van natuur, rust en comfort voor het bieden van een gezellige setting. Voor meer informatie en een handig overzicht van onze werkstijl en eerdere projecten kun je de rest van de website bekijken.