Tuinarchitect Utrecht

Iedereen heeft andere wensen voor zijn of haar tuin, iedere tuin ziet er dan ook wel weer anders uit. Er zijn echter ook een hoop mensen die wel eens een ander soort tuin zouden willen. Misschien wil je wel een lounge tuin hebben, of misschien zou je wat meer groen terug willen zien. Hoe moet je dan eigenlijk beginnen met het veranderen van je tuin? Dit is nog niet zo makkelijk, het transformeren van je tuin is namelijk een klusje wat toch wel enige vorm van expertise vereist. Laat ons jou daarom helpen, wij als Tuinarchitect in Utrecht kunnen alles voor jou betekenen op het gebied van planten en tuinen. Voor je het weet heb jij ook een tuin waar je heerlijk in de zomer buiten kan zitten.

Tuinarchitect Utrecht – Samen in gesprek

Wij vinden het belangrijk dat de tuin precies aansluit bij wat jij in gedachten hebt. Misschien houdt jij van de Marokkaanse soort lounge plekken, of misschien wil je een echt zithoekje in je tuin hebben. Iedere persoon heeft wel weer een eigen idee over hoe de tuin er uit moet gaan. Daarom is het ook niet mogelijk om ‘een perfecte tuin’ te beschrijven, dit is namelijk voor iedereen weer anders. Door samen met jou in gesprek te gaan bekijken we wat jij nu eigenlijk graag zou willen. Dit schrijven we even allemaal op, zo hebben we een lijstje met dingen waar we op moeten letten.
Na het samen komen gaan we aan de slag met de schets. Dit is om even globaal in kaart te brengen hoe het eindresultaat er uit zou gaan zien. Mocht je het nog een beetje aan willen passen dan is dit echt een uitstekend moment. Als we alle opmerkingen binnen hebben dan wordt er een voorlopig ontwerp gemaakt. Dit is dan ook de tweede fase in het gehele proces. Hier wordt al echt duidelijk hoe het zal worden. Het ontwerpen eindigt met het beslissende ontwerp. Als je het fijn vindt dan kunnen we een offerte maken voor de tuin, de kleinere klusjes kunnen door ons gedaan worden. Voor de grotere klussen werken we meestal samen met hoveniers die precies weten hoe ze de tuin onder handen moeten nemen.

Een nieuwe tuin bij Tuinarchitect Utrecht

Bij ons ben je op het juiste adres als je een nieuwe tuin wilt laten maken voor bij jou thuis. Zo heb jij ook een plek waar je even kunt genieten als het lekker weer is. Misschien wil je wat meer informatie hebben voordat je besluit om een tuinontwerp te laten maken. Voor meer informatie en voor een handig overzicht van onze werkstijl en onze oudere projecten kijk dan verder op onze website. Zo weet je precies wat nu de voordelen zijn van ons Tuinarchitect in Utrecht. Bel naar 06-41464924. Als je nog vragen hebt of als je in contact zou willen komen voor een vervolgafspraak. Een bijzondere tuin, jij kan er ook een laten maken!