Daktuin Utrecht

Veenboer tuinarchitectuur is een professioneel tuinontwerpbureau in Utrecht met jarenlange ervaring in het creëren van nieuwe, stijlvolle en fraaie daktuinen.

Laat jouw droom daktuin ontwerpen

Er zijn een hoop mensen in Utrecht die niet op de begane grond wonen en daardoor geen tuin hebben. Dit betekent niet dat ze geen tuin kunnen hebben. Het is namelijk mogelijk om een daktuin (ook wel dakterras) aan te leggen. Het mooie hiervan is dat je toch nog buiten kunt zitten bij lekker weer. Zit jij er over na te denken om zo’n daktuin aan te leggen? Dan ben je bij Veenboer Tuinarchitectuur aan het juiste adres. Ik zorg ervoor dat je de daktuin die jij voor ogen hebt, kan aanleggen in Utrecht! Misschien wil je een plekje hebben waar je kan lezen, chillen of zelfs een workout kan doen? Alles kan bij Veenboer!

“De aanpak van Lars is het bewijs dat 1 en 1 , 3 kan zijn. Als opdrachtgevers hadden we geen beter resultaat kunnen wensen.”

Kirstin op t Veld

“Lars is een enthousiaste, betrokken tuinarchitect die onze wensen heeft vertaald in een prachtig tuinontwerp.”

Bart ten Huurne

“We hebben in de nazomer al zeer genoten van de tuin. De verlichting is echt heel sfeervol en de bank is ons lievelingsplekje geworden (ontbijtje in de zon met de hele familie op de bank)”

Mariëtte de Haan

“Hartelijk dank voor het ontwerp! We zijn er erg enthousiast over. Fijn dat het nog op zo’n korte termijn tot een ontwerp konden komen.”

Harald en Eveline

Daktuin Utrecht Ontwerpen

Ik vind het belangrijk dat de tuin helemaal naar wens is. Of je nu graag een Oosterse tuin wil, een grote eettafel voor buiten of een chill plekje om even tot rust te komen. Iedereen heeft een eigen idee voor de ideale daktuin. We gaan in gesprek om al jouw mogelijke wensen te bespreken.

Na het overleggen maken we een beginnetje met de schets. Zo krijg je een indruk van hoe het eruit kan gaan zien. Dit is het perfecte moment om aanpassingen door te voeren. Als we alle opmerkingen hebben verzameld, wordt er een voorlopig ontwerp gemaakt. Dit is een van de meest belangrijke onderdelen, je krijgt namelijk een beeld van hoe het er uiteindelijk uit gaat zien. Bij goedkeuring ga ik een offerte opstellen. Tijdens het project zal ik de kleinere klusjes zelf uitvoeren. De grotere klussen worden uitgevoerd door hoveniers die precies weten hoe ze jouw droomdaktuin werkelijkheid kunnen maken.

Unieke en speciale daktuin in Utrecht

Een daktuin is een goede toevoeging voor je woning: je kunt je even terugtrekken en genieten van het heerlijke zonnetje. Je kunt Veenboer Tuinarchitectuur inschakelen als je hebt besloten om een daktuin aan te leggen. Wil je meer weten over hoe ik te werk ga? Of wil je onze eerdere projecten bekijken? Kijk dan verder op de website. Mocht je ons willen inschakelen, mail dan naar: [email protected] en laat de daktuin van je leven aanleggen!