Daktuin Utrecht

Er zijn een hoop mensen in Nederland die niet op de begane grond wonen. Dit betekent niet dat deze mensen geen tuin kunnen hebben, je kan er namelijk ook voor kiezen om een daktuin aan te laten leggen. Het mooie hiervan is dat je toch nog een beetje buiten kan zitten als het lekker weer is. Zit jij er over na te denken om zo’n daktuin aan te laten leggen, maar heb je niet zo heel veel zin om dit helemaal zelf te moeten doen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wij zorgen er namelijk voor dat u een daktuin in Utrecht kan laten ontwerpen. Zo heb je alsnog een tuin die precies past bij wat jij in gedachten hebt. Misschien wil je een plekje hebben waar je kan lezen, of ben je meer een persoon die van veel planten houdt? Alles kan bij ons!

Daktuin Utrecht – Maak een persoonlijk plekje

Wij vinden het belangrijk dat de tuin helemaal naar wens is . Misschien houdt vind jij het leuk om een Oosterse tuin te hebben, of het kan zijn dat je een grote eettafel voor buiten wilt hebben. Iedere persoon heeft wel weer een eigen idee voor een ideale daktuin. Daar houden we dan ook rekening mee, we gaan samen op zoek naar de beste oplossing. Door samen met jou in gesprek te gaan bekijken we alle wensen die in je hoofd opkomen.

Na het overleggen maken we een beginnetje met de schets. Met de schets kan je een klein beetje voor je zien wat er nou uiteindelijk gaat komen. Mocht je het nog een beetje willen veranderen dan is dit echt een perfect moment. Als we alle opmerkingen verzameld hebben dan wordt er een voorlopig ontwerp opgemaakt. Dit is een van de meest belangrijke onderdelen. Hier wordt al echt duidelijk hoe het er uit zal gaan zien. Het ontwerpen sluiten we af beslissende ontwerp. Mocht je het ontwerp goed vinden dan maken we een offerte, de kleinere klusjes doen we gewoon zelf. Voor de grotere klussen nemen we contact op met andere hoveniers die precies weten hoe ze jouw wensen waar kunnen laten worden.

Een unieke en speciale daktuin in Utrecht

Je kunt ons dus inschakelen als je besloten hebt om een daktuin aan te leggen. Een tuin is echt een goede toevoeging voor je woning. Je hebt dan namelijk een plekje waar je even terug kan trekken, een plek waar je even kunt genieten van het heerlijke zonnetje. Wil je nu meer weten over hoe wij te werk gaan? Of wil je eens kijken wat voor projecten we al in het verleden hebben gedaan? Kijk dan verder op onze website. Hier staat alles op wat je maar nodig kan hebben. Mochten we jou overgehaald hebben, mail naar: info@veenboertuinarchitectuur.nl En laat de daktuin van je leven aanleggen!