Tuinontwerper architect Utrecht

Veenboer tuinarchitectuur is jouw vertrouwde tuinontwerper architect in Utrecht! Dit tuinontwerpburo is mijn eenmanszaak en ik ben werkzaam als tuinontwerpspecialist sinds 2003. Met jarenlange ervaring heb ik de juiste vaardigheden en expertise, om schetsen in moderne en stijlvolle lay-outs te ontwerpen van jouw ideale stadstuin. Aangezien ik ook samenwerk met verschillende hoveniers, kan ik dus ook worden ingeschakeld voor het aanleggen van een nieuwe en verbeterde tuin. Naast Utrecht ben ik ook actief in omliggende gebieden.

Tuinontwerper voor stadstuin in Utrecht

Een stadstuin is geen gewone tuin, maar een bijzondere combinatie van natuur, rust en comfort voor een sfeervolle omgeving. Met Veenboer tuinarchitectuur kan ik een uniek scala aan stadstuinen voor particulier en stedelijk gebied realiseren.
Zo kun je mij inschakelen voor het ontwerpen van waterelementen, (zwem)vijvers, beplantingsplannen, vaste planten borders, jaarrond beplantingen, daktuinen, geveltuinen, terrassen, bestratingen, erfafscheidingen, voortuinen, achtertuinen, gezinstuinen, stadstuinen, balkons, dakterrassen, moestuinen, eetbare tuinen, voedselbossen, bergingen of schuren, tuinkamers, binnentuinen en patio’s.
Dus heb je zin om met je vrienden en familie te ontspannen op deze heerlijke buitenplaats, onder het genot van een heerlijk diner of kopje koffie? Neem vandaag nog contact op met Veenboer tuinarchitectuur voor het ontwerpen van jouw nieuwe en stijlvolle stadstuin.

Tuinontwerper architect Utrecht

Tuinontwerp op maat, tuinarchitect in Utrecht

Veenboer tuinarchitectuur werkt in twee stappen: ik maak eerst een voorlopig ontwerp, dit wordt gepresenteerd en besproken met de klant. Vervolgens maak ik een definitief ontwerp dat kan worden aangelegd door een geselecteerde hovenier. Zo worden ook jouw wensen doorgenomen en wordt jouw droomtuin op professionele wijze gerealiseerd.

Jouw tuinontwerper is er klaar voor!

Heb je interesse in mijn diensten als tuinontwerper architect in Utrecht? Wil je een vrijblijvende offerte? Maak vandaag nog een afspraak!

Tuinontwerper architect Utrecht

Tuinontwerper architect Utrecht