Tuin laten ontwerpen architect Utrecht

Jouw tuin laten ontwerpen door een architect in Utrecht? Veenboer tuinarchitectuur is een professioneel tuinontwerpburo met jarenlange ervaring in het ontwerpen van mooie en aangelegde stadstuinen. Ik verzorg persoonlijk het schetsontwerp van jouw droomtuin, naar jouw wensen en ideeën. Daarnaast werk ik ook samen met verschillende hoveniers die jouw tuin kunnen aanleggen en realiseren. Naast Utrecht ben ik ook actief in omliggende gebieden.

Tuinarchitect voor jouw stadstuin in Utrecht

Het realiseren van een stadstuin is een specialiteit van Veenboer tuinarchitectuur en kan zowel op particuliere als zakelijke tuinen worden toegepast. Het gaat hier immers niet om een gewone tuin, maar om een bijzondere combinatie van natuur, rust en comfort voor het bieden van een gezellige setting. Wil je weten hoe?
Onderdelen die in de stadstuinen die ik ontwerp gerealiseerd kunnen worden: waterelementen, (zwem)vijvers, beplantingsplannen, vaste planten borders, jaarrond beplantingen, daktuinen, geveltuinen, terrassen, bestratingen, erfafscheidingen, voortuinen, achtertuinen, gezinstuinen, stadstuinen, balkons, dakterrassen, moestuinen, eetbare tuinen, voedselbossen, bergingen of schuren, tuinkamers, binnentuinen en patio’s.
Dus wil jij met jouw vrienden en familie ontspannen op deze prachtige plek, onder het genot van een heerlijk diner of kopje koffie? Schakel mij vandaag nog in voor de realisatie van jouw droomstadstuin! Lees ook onze blog?

Tuin laten ontwerpen architect Utrecht

Op maat tuinontwerpen architect in Utrecht – Tuin laten ontwerpen architect Utrecht

Als vriendelijk tuinontwerpburo, sta ik altijd open voor de wensen en ideeën van de klant. Zo ik werk in twee stappen: eerst maak ik een voorlopig ontwerp, dit wordt gepresenteerd en besproken met de klant. Vervolgens maak ik een definitief ontwerp dat kan worden aangelegd door een geselecteerde hovenier met wie ik samenwerk.

Schakel mij direct in!

Interesse in mijn diensten voor tuinontwerpen in Utrecht? Een offerte nodig? Neem vandaag nog contact op zonder enige aarzeling! Interesse in onze diensten? Lees ook onze blog voor interessante artikelen

Tuin laten ontwerpen architect Utrecht

Tuin laten ontwerpen architect Utrecht